Online supermarkten buitenland

In het buitenland zijn de producten uit de supermarkt vaak veel goedkoper dan in Nederland. Dat is leuk als je aan de grens woont. Maar wat als de buitenlandse supermarkt te ver zijn om er heen te rijden? Dan kun je gebruik maken van diverse online supermarkten. Bijvoorbeeld Duitse online supermarkten die ook in Nederland leveren.

Hieronder vind je een overzicht van goede en goedkopere online supermarkten in het buitenland die hun waren ook in Nederland afleveren. Bijvoorbeeld Lebensmittel.de, een volwaardige Duitse supermarkt die werkelijk alles levert op het gebied supermarktproducten. Ze leveren alle soorten levensmiddelen zoals eten, drinken en snoepgoed. Zelfs verse groente, zuivelprodukten, bier en vleeswaren kunnen in Nederland bezorgd worden.

Maar er zijn meer buitenlandse online supermarkten die in Nederland hun producten leveren. Hier een overzicht:

supermarkt duitsland lebensmittelLebensmittel.de
Lebensmittel.de is een grote Duitse online supermarkt uit Duitsland die helemaal gespecialiseerd is in voedingsmiddelen en dranken. Alles wordt ook in Nederland afgeleverd. Om echt te besparen moet je wel slim kopen want de verzendkosten bedragen 25 euro per 25 kilo.

 

supermarkt duitsland saymo Saymo
Een andere Duitse online supermarkt met levenmiddelen is Saymo. Bij Saymo kun je terecht voor etenswaren, dranken en verzorgingsproducten. Met name op dat laatste kun je enorm veel geld besparen door het online te kopen. De prijzen liggen veel lager dan in Nederland. De verzendkosten van 15,90 euro zijn daardoor snel terugverdiend.

 

supermarkt italie onlineGustini
Voor Italiaanse specialiteiten kun je terecht bij Gustini. Dit is een Duits/Italiaanse online supermarkt die ook in Nederland bezorgd. Ze leveren alle soorten Italiaanse etenswaren en diverse dranken. Alles voor de Italiaanse keuken. De verzendkosten zijn afhankelijk van hetgeen je besteld en daardoor op aanvraag.

 

supermarkt online toko

Asia Foodland
Zoals Gustini een uitstekende online supermarkt voor de Italiaanse keuken is, zo is Gustini dat voor de Aziatische keuken. Het is een grote online supermarkt / toko boordevol voedingsmiddelen, ingredienten, sauzen en veel meer uit de Chinese, Indische, Japanse, Thaise en andere Aziatische keukens. De verzendkosten zijn gewichtsafhankelijk en beginnen bij 17 euro.