Goedkoop kleding en schoenen kopen

Zoals zoveel producten is ook kleding en schoenen in het buitenland vaak goedkoper. Met name in Duitsland zijn schoenen en kleding vaak goedkoper dan in Nederland. Daarom hieronder een overzicht van goede goedkope buitenlandse winkels in mode zoals kleding en schoenen. Veel grote buitenlandse webwinkels hebben een Nederlandse winkel zodat je niet eens merkt dat je in het buitenland koopt.

Zalando kopen duitsland Zalando
Koop heel eenvoudig schoenen en kleding bij het Duitse Zalando. Zalando heeft een Nederlandse website dus alles is in het Nederlands, je betaalt geen verzendkosten en je kunt gewoon met iDeal of acceptgiro betalen. Je betaalt echter wel goedkope Duitse prijzen.

Kleding in het buitenland kopen bij Nelly Nelly
Ook bij het Zweedse Nelly merk je niet dat je in het buitenland koopt. Dit is een enorme webwinkel met een enorme collectie kleding (ruim 100.000 artikelen!). Hun Nederlandse site is geheel in het Nederlands en ook hier kun je gewoon met iDeal betalen en betaal je geen verzendkosten.

spartoo schoenen kopen buitenland Spartoo
Een enorme Franse webwinkel met vele duizenden modellen schoenen. Daarnaast gaat Spartoo ook steeds meer kleding verkopen. Frans hoef je niet te kennen want alles is in het Nederlands en hun klantenservice zit in Amsterdam. Betalen kan per creditcard, met iDeal of achteraf met Klarna Factuur. Spartoo berekent geen verzendkosten.