Auto’s, onderdelen en accessoires online in Duitsland kopen

Als er één product is waarmee je veel geld kunt besparen door deze online in het buitenland te kopen zijn het wel auto’s. Vooral zelf auto’s importeren uit Duitsland bespaart je veel geld. Maar wist je dat je ook autoaccessoires en autoonderdelen heel goedkoop in Duitsland kunt kopen? Deze accessoires en onderdelen worden netje bij je thuis bezorgd. Importkosten hoef je bij deze accessoires en onderdelen niet te betalen (Duitsland is immers een EU land) en de verzendkosten liggen meestal een stuk lager dan de besparing die je behaald door de accessoires en onderdelen voor je auto in Duitsland te kopen.

Hieronder staan een aantal interessante buitenlandse webwinkels om auto’s, onderdelen en autoaccessoires online te kopen.

auto importeren duitslandAutohaus24
Autohaus is een heel speciale Duitse autosite. Hier koopt u nieuwe auto’s met tot wel 40% korting op de toch al zo lage Duitse prijs! Invoerrechten hoeft u niet te betalen (je koopt de auto immers binnen de EU). BPM moet wel betaald worden (maar die betaalt u ook bij een aankoop in Nederland). Dit alles levert een enorme besparing op van al snel enkele duizenden euro’s. U moet alleen de auto even over de grens ophalen.

onderdelen auto duitsland kopenFK Automotive
FK Automotive is een grote Duitse tuning- en onderdelenshop. Naast alles om auto’s te tunen leveren ze ook alle mogelijke onderdelen voor alle bekende merken auto’s. Als je je onderdelen of accessoires bij FK Automotive besteld bepaar je enorm veel geld. Vooral ook omdat de bestelkosten ook voor Nederlandse kopers laag zijn. Je betaalt 10,90 euro per bestelling. Dat is snel terugverdiend aan de lagere prijzen en boven een orderbedrag van 299 euro worden er zelfs helemaal geen kosten berekend!

auto onderdelen duitsland kopenAutoteile Store
Alle mogelijke onderdelen voor alle mogelijke auto’s. De Duitse Autoteile Store heeft ze allemaal. Voor 9,90 euro verzendkosten bezorgen ze ze ook in Nederland. Bij de Autoteile Store vind je ook onderhoudsartikelen, oliën, banden en veel meer. Alles voor je auto goedkoop uit één webshop uit Duitsland met goedkope Duitse prijzen.

banden kopen duitslandReifen com
Reifen.com is de nummer 1 discounter van autobanden in Duitsland. Ze leveren autobanden van alle belangrijke merken tegen zeer lage prijzen. Om de verzendkosten hoef je het kopen van autobanden in Duitsland niet te laten want Reifen.com vraagt slecht 3,95 euro verzendkosten voor levering in Nederland.